MX season is here

Igår var det träningskväll på Kinds MK, första kvällen på ett ex antal månader.

Super kul att MX säsongen har börjat, och jag är mer än taggad. Flytet med fotograferingen har börjat komma tillbaka och jag känner att detta kommer bli en bra och rolig säsong.

Under denna säsongen kommer ni kunna se mig på tävlingar som VMX Alliansen och MX Master. Även Västgötacrossen (VGC), där jag kommer tillbringa mycket tid då min bror tävlar. Så lucky you som tävlar i VGC:n, för om några tävlingar krockar kommer VGC:n för det mesta gå först med tanke på att jag vill vara där och stötta min bror (betyder dock inte att det alltid kommer vara så varje gång). Jag kommer fota så mycket som möjligt, och så många tävlingar jag hinner med. Beroende på hur mycket jobb det blir, kommer jag också finnas på plats på vanliga träningar med kameran. Allt för att leverera lite bilder till er!

Hoppas ni är taggade inför denna säsongen. Vi ses och hörs!

Ni hittar bilder på Facebook sidan! 

instagram: jonnatphoto

    

Share:

Leave a Reply