LBS MUSIC & MEDIA AWARDS 2017

För andra året i rad hade vi detta, och alltså wow! En vinst, vilket inte var speciellt väntat. Mycket nöjd över att jag valde att vara med och tävla i kategorin sportbild. Det är ju nästan en självklarhet, jag menar det är ju vad jag brinner för. Fota sport, motocross. Den absolut bästa sporten som finns.

Att vinna var en riktig push för mig, vilket jag behövde. Och med juryns motivering som löd ”Trots den mycket leriga miljön är det här en ren och skär sportbild. Fångad i ett ögonblick och ur ett perspektiv som skapar en känsla av närvaro. Som åskådare får man ta del av bildens detaljer och sportens på ett närgånget sätt.” så känns det såklart superbra! Väldigt tacksam över att folk gillar det jag gör. Det säger jag ofta, och jag menar det varenda gång.

More moto pics to come – på lördag börjar det! Första VGC tävlingen 2017. Taggad! Hoppas ni där ute också är taggade 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *