Soon VGC & VMX

Motivationen till att fota går upp och ner just nu. Vissa dagar känns inget bra och jag hittar inget flow. Andra dagar längtar jag så galet mycket efter att få dra ut till banan och fota. Det går som en berg-och-dalbana.

Nu var det ett tag sedan jag var på tävling och fotade. Om vi bortser från MXSM i Ulricehamn då. Tänker mest framförallt på VGC. Men I´m back on it nästa helg i Älvängen! Och på söndagen kommer jag vara på plats på Kinds MK och knäppa bilder på VMX tävlingen. Hoppas att ni anmäler er dit nu!! Det blir superkul 🙂 vmxalliansen.com in och anmäl er 🙂 Skriv gärna till mig om ni ska tävla, kul att veta vilka jag fotar! 😀

Tack till er som stannar kvar på min instagram, Facebook osv. Superkul att ni är kvar även om det inte alltid blir jättemycket uppdateringar. Kom ihåg att ni mer än gärna får tagga personer som ni känner, om ni ser dom på bilder. Jättekul om ni gör det! Gilla, dela, kommentera..allt är väldigt okej att göra 😀

Ska försöka jobba upp motivationen så att den är på topp till helgen. Ta hand om er, så ses vi!

instagram: jonnatphoto

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *