Give me moto

Halloj på er!

Dåligt med crossbilder det senaste. Har i princip inget nytt och kul att bjuda på. Tråkigt, eller hur..

Känns som att det var en evighet sen jag var på banan sist. Imorgon är sista crosskolan på Kinds innan sommaruppehållet. Tänkte kanske att jag skulle ta med mig kameran ut och bjuda på lite bilder nu när det är sista gången. Kan vara kul, eller? Sen får vi se hur det blir till helgen. Får jag bestämma blir det Lidköping på lördag och lite road racing på söndag! Men som sagt, det är inget som är spikat.

Ska ni iväg till några roliga banor framöver? Let me know, kanske får för mig att dra till någon bana om jag inte jobbar då. Det är en sak som är bra med att jag inte jobbar varje dag, jag kan ju faktiskt dra någonstans och fota om jag känner för´t. Säg till om ni skulle vilja att jag kommer till någon bana (inte alltför långt bort haha!) så kanske jag får för mig att dra ut nån dag. Skulle vara kul!

Hoppas ni mår super!

instagram: jonnatphoto 

Facebook: JT photo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *