Pin it to win it!

Måndag igen, ny vecka nya möjligheter! Hoppas ni som har semester har det riktigt gött, och att ni som kommit tillbaka till jobbet känner er utvilade och glada 😉 Själv jobbar jag lite då och då..måndag-fredag denna veckan, första ”hela veckan” på hela mitt sommarlov. Känns lite konstigt haha!

Nu börjar det verkligen kännas som att jag vill ut och fota lite. Det var ett tag sen jag fotade på riktigt. Knäppte några bilder på sommarspecialen på kinds, men det var inte mycket.. Längtar väldigt mycket till nästa tävling, VGC Tibro, 26 augusti så det är ett tag kvar. Får väl se om jag lyckas fota något innan det.

Fem dagar, sen är det helg igen. Living for the weekends, eller hur var det nu? Håll ut, snart är det dags att dra ut på banan och gasa igen 😉 Hoppas vi ses på en bana snart och att jag har med mig kameran någon gång. Börjar bli dags att leverera lite pics åt er..!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *