Where to find me

Social media

Ja här uppdateras det ju faktiskt inte jätteofta. Men jag finns ju på fler ställen än bara här! Bland annat på Facebook och instagram. Klicka på loggorna under så kommer ni dit 🙂 Då missar ni aldrig vart jag är och fotar och ni missar inte heller bilder osv.

 

Men jag har ju faktiskt en blogg också, för dom som är intresserade av det. Uppdaterar inte superflitigt, men det händer då och då. Har den mest som en kul grej att kunna kolla tillbaka på helt enkelt, och ibland är det skönt att skriva av sig. Ja men ni förstår nog! Inte super intressant men finns det någon som är intresserad så vet ni nu att jag finns där också. 😉

Men Facebook sidan och instagram är det som uppdateras mest och som är viktigast, om man säger så. Hoppas vi ses på banorna snart igen! Kom gärna med förslag på vart ni kör, kul att veta! Jag är snart redo att ta mig ut och fota igen, det kliar allt litegrann i fingrarna. Om det inte blir något nu det närmaste så ses vi i Tibro om 3 veckor 🙂 wohoo!

Share:

Leave a Reply