VMX Alingsås

I söndags var det första VMX tävlingen för i år, i Alingsås. Jag åkte dit och fotade lite. För som sagt kommer jag försöka komma iväg på så mycket tävlingar jag kan och hinner med. Men som ni kanske märker så kommer bilderna upp då och då, men det tar sin lilla tid. Det är pga att jag går i skolan, samt jobbar efter skolan. Därför hinner jag inte med så mycket som jag skulle vilja. Men bilder kommer komma upp då och då! Det är bara inte superlätt att hitta tiden till det just nu. Att gå i skolan 9-16, sedan jobb 16:30-20:30 och sedan komma hem och sätta sig framför datorn och redigera är inte direkt jättepopulärt för mitt huvud iallafall. Man blir lite mör haha!

Meeen som sagt – det kommer mer bilder! Don´t worry 🙂

Ganska fullspäckat schema kommande veckan. Förutom skola och jobb, är det ju VGC PreRace på lördag. Ska bli kul! Hoppas på bra väder och mycket bilder. Och nästa vecka har jag två fotojobb att göra. Spännande och kul!

Hoppas vi ses ute på banorna snart!

/JT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *