Boka fotograf

Tjoho!

Det var ett tag sedan nu. Senaste tävlingen jag fotade var VGC i Borås, vilket känns som en evighet sedan det var. Har inte alls blivit mycket tid på banan det senaste. Men jag hoppas att det vänder!

Jag tog ju faktiskt studenten för två veckor sedan, vilken känsla! Hur underbart och roligt som helst. Hade absolut kunnat uppleva den dagen flera gånger om. Och detta betyder ju att jag nu inte behöver fokusera alls på skolan, vilket känns grymt. Nu är det bara jobb jobb och jobb som gäller. Och samtidigt få njuta lite av livet emellanåt också!

Det jag faktiskt tänkte med detta inlägget var inte att berätta om mitt liv just nu, utan att ni kan boka mig som fotograf om ni vill! Det är bara att skicka iväg ett mejl eller PM till mig, så kommer vi överens om datum, tid, plats och kostnad – busenkelt! Jag är öppen för det mesta, och motocross är absolut inget måste 🙂 Nu när jag förhoppningsvis kan ha tid med detta så tänkte jag passa på att nämna detta! Dock jobbar jag mycket kvällar, men vi hittar en dag som passar 🙂

 

Hoppas ni har det superbra! Take care så ses vi förhoppningsvis snart

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *