MXSM 2019!

Det har varit riktigt tyst från min sida, nästan hela 2018 känns det som.. Men jag är tillbaka! 

Först och främst – GOTT NYTT ÅR och god fortsättning. Känns så kul med ett nytt spännande år!

Detta året har jag valt att ansöka om ett mediapass. Jag kände att det var dags nu, det är ju ändå något jag velat väldigt länge. Så i år är första gången för mig som jag kommer fota inne på MXSM. Ser fram emot det! Såklart kommer jag inte kunna komma på alla tävlingar, men ska försöka hinna med så många jag kan.

Min plan detta året är:

VGC 

MXSM

Enduro SM

Det är det som står högst på listan. Såklart kommer jag fota annat om det finns tid över till det och inget krockar. Tyvärr verkar mycket krocka i år, vad jag förstått det som. Men får helt enkelt lösa det så bra det bara går.

Hoppas vi ses!

/J

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *